2014. szeptember 15., hétfő

Hamarosan...


RENDKÍVÜLI KÖTELÉK


Ray Valentine szerelmes. Évek óta oda van egy lányért, meglátása szerint reménytelenül. Hiába feltörekvő sportoló, sikeres klubtulajdonos, hiába tapadnak rá a jobbnál jobb nők, neki csak egy vágya van. Megkapni a megkaphatatlant. Vagy a küldetése mégsem olyan lehetetlen?

Kate Galaway szerelmes. A probléma az, hogy ezt még magának sem hajlandó bevallani. Pénze, mint a tenger, kitűnő tanuló, a barátai kedvelik. Ennek ellenére semmit sem szeretne jobban, mint végre a saját lábára állni és lerázni a lerázhatatlant. Vagy tulajdonképpen mégsem ez a leghőbb vágya?

Mindkettőjük életébe gyökeres változást hoz a szeretett nagybácsi és mostohaapa elvesztése. Az örökséggel pedig kényszerűnek tűnő kötöttségek is járnak. Vajon képesek lesznek megbirkózni a feladattal és egymással, vagy végül az áskálódó rokonság győz?
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. nagyon nagyon szeretem őket...is :D

    VálaszTörlés
  2. Örülök! :) Nyögöm az uccsó fejezetet, nyögöm. :) De bár a epilógus már meg van. Kicsit előre dolgoztam. Az ihlet inkább ahhoz a jelenethez jött. :)

    VálaszTörlés

Üdvözöllek...

Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem fantáziám "papírra vetett" végtermékeit, és azokkal ne csak magamat, de esetleg másokat is szórakoztassak, kikapcsoljak, elvarázsoljak. :D

18 éven felülieknek! Olvasás csak saját felelősségre! :)

MINDEN JOG FENNTARTVA!