2012. szeptember 3., hétfő

Végzetes vonzalom ismertető

Végzetes vonzalom



Egy fatális baleset folytán a kiváltságos vámpírhercegnő és a fogságából frissen szabadult, bosszúszomjas farkas össze vannak kötve. Vajon sikerül-e áthidalniuk a kettejük között kétségtelenül fennálló különbségeket, és véget vetniük egy több évszázados viszálykodásnak?

Alek Dimitrijevics a farkasok rég elveszett, leendő királya bosszút esküszik. Egyetlen cél lebeg a szeme előtt. Megölni a nőt, akinek a hosszú évek rabságát és fájdalmas kínzások tömkelegét köszönheti.
Tervei azonban kezdenek dugába dőlni, miután a köztük fennálló kényszerű kötelék hatására egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Ezzel csak az a gond, hogy Alek nem szeretheti a nőt.
A nőt, aki történetesen népének legnagyobb ellensége. Egy vámpír.

Mindig is tudta, hogy valaki hiányzik az életéből, de próbált úgy tenni, mintha ez cseppet sem érdekelné.  Aztán a farkas, akit időtlen időkkel ezelőtt bizonyítási kényszertől hajtva megharapott  - ezzel akaratlanul is köteléket alakítva ki közöttük -, visszatér a fogságból és elrabolja őt.
A férfi a halálát akarja, ez nem kérdés, de akkor Amelia miért érez iránta mégis olthatatlan vágyat? 

Ellenséges népek... ellentétes érdekek... lehetetlen szerelem... A sors elől még sincs menekvés...



2 megjegyzés:

Üdvözöllek...

Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem fantáziám "papírra vetett" végtermékeit, és azokkal ne csak magamat, de esetleg másokat is szórakoztassak, kikapcsoljak, elvarázsoljak. :D

18 éven felülieknek! Olvasás csak saját felelősségre! :)

MINDEN JOG FENNTARTVA!