2012. szeptember 3., hétfő

A sárkány érintése ismertető


Te mit tennél, ha egy nap arra ébrednél, hogy az eddig sikeresen felépített életed csak illúzió? Ha kiderülne, hogy a létezésed csak egy, az istenek kis játékai közül? Tőled független okok miatt vadásznak rád és a véred irányíthatatlanul hajt egy nő után, akit valószínűleg sosem kaphatsz meg?


Damien Godsson hányattatott gyermekkora ellenére sikeres és gazdag férfi. Aztán egyre-másra kezdenek megmagyarázhatatlan dolgok történni az életével és a testével.
Amit eddig igaznak és a valóságnak hitt, színtiszta hazugság. Ő pedig örvénybe kerül az események sodrásában, és már nincs számára visszaút, a sorsa eldöntetett. Mindezt tetézi a semmiből felbukkanó lány, aki megijeszti, dühössé teszi és felcsigázza egyszerre, miközben olyanok törnek az életére, akikről fogalma sem volt, hogy léteznek.

Könnyű kis munkának indult a dolog. Megvédeni a Herceget – a főisten törvénytelen fiát – míg az el nem foglalja az őt megillető helyet. Csak azzal nem számolt, hogy a férfi milyen hatással lesz a testére és elméjére egyaránt.
Willownak gyűlt már meg baja egy-két zűrös lénnyel hosszú élete folyamán, de arról fogalma sem volt, mit kezdhetne egy vadítóan szexi félistennel, aki azzal üldözi, hogy a sajátjának tekinti…

És akkor az újdonsült harcosairól még szó sem esett…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Üdvözöllek...

Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki számára elérhetővé tegyem fantáziám "papírra vetett" végtermékeit, és azokkal ne csak magamat, de esetleg másokat is szórakoztassak, kikapcsoljak, elvarázsoljak. :D

18 éven felülieknek! Olvasás csak saját felelősségre! :)

MINDEN JOG FENNTARTVA!